"Nights out in the concrete jungle"

Fotografie

Uw bedrijf/product goed in beeld te brengen met foto's die iets extra's te geven om op te vallen en zorgen voor aandacht, dat is mijn doel als ik uw bedrijf in beeld breng. Denk bijvoorbeeld aan:
- Bedrijfsreportage;
- interieurfotografie; 
- Impressiefoto's;
- Profielfoto's/ portretten;

Het is voor mij belangrijk dat de foto's bij uw bedrijf passen, daarom zal ik altijd met u overleggen wat het beste bij uw bedrijf past en hoe zich dat moet uitten in de foto's.
Ik wil samen met u opzoek naar een zo natuurlijke manier van het in beeld brengen. Samen bedenken hoe wij de bezoeker het idee geven dat zij de foto beleven. Doordat ik ideeën heb over standpunten en het overbrengen van boodschappen, zal ik altijd ter plekken bekijken wat voor een mogelijkheden er nog meer zijn.
Heeft u geen idee wat voor een foto's u wilt hebben, geen enkel probleem ik kom graag vrijblijvend langs om mijn ideeën met u te delen.

De foto's lever ik altijd in verschillende bestandstypen en maximale resolutie aan, hierdoor is het voor u mogelijk om de foto's voor verschillende doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan website's, reclamemateriaal, en drukwerk. Mocht u andere specifieke resolutie's nodig hebben, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.Voor fotografie projecten maak ik gebruik van:

Pentax_Logo_Fotografie_Projecten
Adobe_Lightroom_Logo_Fotografie_Projecten
Adobe_Photosho_Logo_Fotografie_Projecten

Volg mij op:

Contact Info

Lindenlaan 39

3471 CV KAMERIK

+31 (0) 6 14104585

Be brave enough to live life creatively. The creative place where no one else has ever been.

 Life Quote

Fotoprints

Heeft u ergens op deze site een foto gezien, die u graag als print zou willen hebben? Neem gerust even contact met mij op voor de mogelijkheden!

Ontwikkeling en ontwerp: LarsStoof.com | Hosting: Stoofit | © Copyright 2019 Larsstoof.com - All Rights Reserved